Randy Orton Confirm Join Wargames! Brand Split Fail! | WWE Raw, Smackdown & AEW Full Gear - nzwargamer.net

Randy Orton Confirm Join Wargames! Brand Split Fail! | WWE Raw, Smackdown & AEW Full Gear

Hazwanshah Wrestling
Views: 8915
Like: 447

Link WINKY DRYPANTS:
Link ETSY Wallpaper World Heavyweight Championship:
Link SHOPEE Baju Undisputed Era:

Link MEMBERSHIP Hazwanshah Wrestling:

Link INSTAGRAM Broadcast Channel:

BUSINESS/COLLAB ENQUIRY: [email protected]

FOLLOW INSTAGRAM Hazwanshah Baybay:

FOLLOW INSTAGRAM Berita WWE:

FOLLOW INSTAGRAM Baybay Xclusive:

FOLLOW TIKTOK Hazwanshah Baybay:

FOLLOW TIKTOK Hazwanshah Entertainment:

SUBSCRIBE YOUTUBE HSW Short:

SUBSCRIBE YOUTUBE Hazwanshah Baybay:

SUBSCRIBE YOUTUBE Abugit Studios:

FOLLOW TWITTER Hazwanshah Baybay:

FOLLOW FACEBOOK PAGE Hazwanshah Baybay:

#wrestling #wwe #aew

73 Comments

  1. nanti Randy tk jadi return sbb kena attack ngan judgement day kat rumah, tukar punk surprise return๐Ÿ˜‚๐Ÿ˜‚๐Ÿ˜‚

  2. 1 tahun lebih Randy berehat lama. Akhirnya Randy buat comeback kat Survivor Series rindu Mr. RKO. Aq harap Randy balas dendam balik pada Roman atas apa Roman dan Bloodline dah buat terhadap Randy.

  3. Darby Allin akan join war games team dgn Cody..fuhhhh

  4. Randy orton..gmpak r smack RKO dia..lg2 yg smack sepak kepala tu…pehhh…mantop.

  5. Saya dah ckap dekat video sebelum ni yang randy orton akan join 4 org ni abg tak pin ๐Ÿ˜ข

  6. Lampin pakai buang bang…PEMPES tu jename..haha..promote brand lain plk

  7. Kita jangan terlalu cepat nak judge sebabnya mungkin Cody Rhodes dan Becky Lynch buat one off appearances until Survivor Series: Wargames ni je dan aku rasa Nick Aldis bincang untuk send Cody Rhodes ke Smackdown secara permanent dan nak bincang pasal nak split Tag Team Titles macam sebelum ni masa Nick Aldis datang ke Adam Pearce selepas Adam Pearce announced minggu depan ada Tag Team Turmoil, siapa menang tu jadi #1 Contenders for Finn Balor dan Damien Priest

  8. Brand split sampah… Dh kering idea ke WWE??

  9. Xsabar nak tgk mami kena rko..๐Ÿคฃ

  10. kalau tahu macam ni brand split tak payahlah buat akan datang, macam bukan brand split punya cara . lebih kearah nak buat penonton sakit hati ๐Ÿ˜‚.

  11. Aew the best broo skill gileee babeeee

  12. Hahaha bro hazwan btol2 marah nih….. yup wwe mmg dh hampeh giler…. memang dah barai dh…. aew dh makin best sbb will ospreay ade!!!!!!!!

  13. WWE dah kurang star,AEW bagi baiknya punya kontrak ,korang tgokla banyak wrestler WWE dh pergi ke AEW,gaji pon sedap ,tapi tak tahu la WWE dgn UFC Ade plan utk masa kedepan ,klw Conner a go go tu join WWE mmng lain skit weathernya,,ramai yang benci dia ,ramai juga yg suka dia,klw bab2 marketing dia nie mmng pandai ,jual tempoyak pon laku klw dia jadi duta,

  14. kau kata randy tiber keluar brock lesnar hahaha

  15. Aku excited gler dgr randy orton comeback setelah sekian lama , one of the best wrestler yg aku minat dari dulu ,,, cuma ๐Ÿ˜„ cuma aku takut team cody akan kalah , risau randy comback tapi die belasah jey usos , dendam besar kot bloodline punca die injured , tu je , muka jey pun dah lain bila dgr randy join team die ๐Ÿ˜„๐Ÿ˜„ ada dua kemungkinan kt sini , pertama mungkin sengketa randy dan jey akan buat team cody kalah , yg kedua mungkin randy akan bg rko kt jey lepas dah menang , tu pendapat aku ๐Ÿ˜„๐Ÿ˜„

  16. Randy pasti Ada dendam dekat jey uso.. Penghujung survivor series aku jangka Randy RKO jey ๐Ÿ˜Œ

  17. Ada link tak utk tonton aew ni? Astro channel apa hari n time?

  18. Tapi bagi aew lagi best ..kalau dia ada kuar tv mesti syok..mesti bapak den seronok๐Ÿ˜Š๐Ÿ˜Š

  19. Wwe sekarang dah tak mcm dulu..dah ada rasa boring tengok..asyik roster yang sama je..siapa kalah dan menang pun rasa dah tahu..tak mcm dulu..cuba wwe pakai roster yg dah banyak pindah kat aew ..memang masih tengok lah sekarang..tapi sekarang lamaยฒ bosan..asyik benda tu je..paling tengok pun ppv ..nxt pun dah kurang.. mcm takda idea lain ..kalau cm punk jadi return kat survivor series memang tengok lah..

  20. jade cargil akan kacau Mami di WWE World Women's Championship match..

  21. Straight to point… Survivor series wargames aku tak suka.. Aku lebih suka Raw vs SmackDown Survivor series.. Klu Vince yg masih pegang creative mungkin tak ada wargames

  22. Aku rasa randy datang bukan nak tolong sebab jey uso is problem kira2 masalah lama belum selesai dia rehat pun sebab kaki dia kan oleh bloodlines..

  23. just nk ckp, waste return kalau dia announce macam tu, sepatutnya bole jadi one of the best return, sekali pergi announce, memang dah tak suprise dah

  24. Cody muncul kt semua tmpt. Menyampah plak tgk. Semua dia nk selamatkan mcm Bodo je. Raw bru ni dia selamatkan jey ha ok lah juga team dia dlm war game. Kau nk bg dia jd champion pun jgn lah poyo sgt dh lah watak baik.

  25. Dh ade wife pon alone lgi.. Kcik hati wife๐Ÿ˜‚๐Ÿ˜‚

  26. Nampaknya team JD dan Drew akan kalah kt SS nnti.Sbb team yg mng advantage mesti akan kalah kt Wargames๐Ÿ˜‚ Cliche.Tk sabar nk tunggu Mr RKO Apex Predator Randy Orton buat Comeback kt SS hujung minggu ni.

  27. Confirm survival series bnyk view..awal2 cody dh bgitau randy akn muncul

  28. ada possibility tak Ted Debiase Jr jadi 5th member team cody? mungkin randy nnt kena bantai back stage and injured

  29. Brand split fail sejak Cody main masuk kt smackdown padahal dia bwah raw…dia buat smackdown tu mcam apak dia punya show je..๐Ÿ˜‚๐Ÿ˜‚

  30. Rasa the devil Tu adam Cole dengan geng Undisputed Eraย  diq

  31. Mula2 ingatkan bila cody sebut the legacy tu..ted dibiase yg buat comeback..๐Ÿ˜‚ rupanya apex predator..randy orton..tp aku rasa randy turn heel..sebab muka jey uso tu mcm takut bila cody umum..xsilap randy injured sebab the usos kan..menarik utk disaksikan wargames kali ni..

  32. Nak tgok PPV aew kat mnee? Nk tgok watchalong jgakk

  33. Kenape ye agaknya kan saya tngok bnyak fans wwe di us sana tak suka tengok kalau cm punk return ke wwe? Mostly saya tngok komen diaorang "cm punk return then i stop watched wwe". ๐Ÿ˜‚๐Ÿ˜‚๐Ÿ˜‚

  34. Aq rase randy akan turn heel..mgkn jey mgkin cody .tgk muka jey ble cody ckp randy akn jd ahli ke lima

  35. Antara match yg aq nak sngt berlaku adalah:
    Edge vs Adam Copeland

  36. tapi aku lebih suka masa kevin owen tiba tiba muncul masa war games lawan the undisputed era muka adam cole masa tu mat tak leh cita aku lebih suka camtu biar 5 lawan 4 tiba orton muncul kan baru la best ni ckp awal2 biar la fans fikir siapa mungkin orton mungkin la knight ke adey wwe ni satu lagi npe becky lak muncul da tu jade cargil tu da macam pelawat pulak datang nxt raw smackdown pastu belah tak kan jade cargil ni sekadar nk naik rating je bila nk debut tak kan masa wrestlemania tahun depan kot patut bagi la debut kat survivor series ni baru lah sesuai

  37. Hadir…
    X hype sangat la build up setakat ni…
    Wwe langkah selamat umum awal takut fan duk chant siempunk (kalau jd surprise entrance ๐Ÿ˜‚)

  38. dirty Dom is THE BEST WRESTLER IN THE WORLD !!!!

  39. bang saya lebih prefer Abe punk return

  40. Bang time watch along tu saya nak tengok cuma saya terlupa yang ada video tu sebab time live saya tengok sendiri live aew tu maaf ya abang hazwan

  41. Dah nampak kat official.. randy sah akan kembali

  42. Aq x suka match MJF vs Jay White. Sbb bagi aq, x perlu pun buat storyline MJF injured kalau x nk kasi Jay White menang. Sbb credibility Jay White akan jatuh teruk sbb kalah ngan MJF. Kononnya dh la MJF injured sebelah kaki, Jay White bawak geng 4 lawan 1 pun x blh menang lagi. Aq faham, maybe AEW akan buat MJF retain sampai kontrak dia dh nk habis tahun depan, tapi x perlu pun buat storyline dia injured. Buat je la dia wrestle dlm keadaan yg fit, pastu menang. Lagi ok aq rasa.

  43. Klau btul2 Randy Orton 5th member team Rhodes dia mungkin xkn betrayed team dia sbd dia percayakan Cody.. tapi bila match habis RKO Jey Uso..

  44. Aku takde la excited sangat nak layan Full Gear mula2 sebab storyline AEW ni bagi aku kureng sikit banding dgn WWE. Yg best pun segmen Christian Cage je la sebagai heel bapak2 yang abusive dan manipulative. Tapi lepas tengok Hangman Page lawan Swerve Strickland, mulut aku non-stop melopong wehhh.. Part Hangman minum darah lepas tu sembur macam Triple H, bloody iconic bro! Brutal nak mampus match tu. Memang one of the best death matches yang aku pernah tengok. Sama level macam unsanctioned match Kenny Omega lawan Jon Moxley dulu. Kalau takde Texas Death Match tu aku rasa mmg Full Gear ni PPV biasa2 je.

Leave a Reply

Your email address will not be published.